Verzending / Retour

De consument heeft het recht aan Still29 mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de 14 dagen (geen werkdagen) vanaf de dag die volgt op de levering van het product.

Retourneren mogelijk binnen de 14 dagen in originele verzendzak en na aanvraag per mail retour@still29.be of vraag je retourlabel aan via onze retourpagina.

Wij aanvaarden enkel retour die aangevraagd is via ons retourportaal (label af te printen). Indien we een zending retour krijgen die onverzekerd werd verzonden hebben we het recht deze te weigeren. Indien de zending niet via ons systeem is verwerkt en deze wordt niet door ons ontvangen binnen de 14 dagen na retouraanvraag kunnen we niet overgaan tot ruiling of terugbetaling retour.

Enkel artikelen die zich in de originele en onbeschadigde verpakking bevinden, samen met alle toebehoren, gebruiksaanwijzingen en factuur of aankoopbewijs kunnen worden teruggenomen. Let op! Solden/afgeprijsde artikelen worden niet teruggenomen. Na ontvangst van de artikelen kunnen wij pas overgaan tot teruggave. Terugstortingen worden altijd uitgevoerd op dezelfde wijze als waarmee de order door jou is betaald.

 

Worden in geen geval teruggenomen:

  • gebruikte, bevuilde, beschadigde of onvolledige artikelen (artikelen worden grondig gekeurd alvorens verzonden te worden)
  • artikelen waarvan het etiket/still29 label is verwijderd
  • Solden/afgeprijsde artikelen worden in geen geval teruggenomen! (maatadvies kan 24/7 opgevraagd worden)
  • artikelen die geuren bevatten van parfums, sigaretten of wasproducten
  • artikelen die op maat van de klant zijn gemaakt
  • artikelen die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden
  • Oorringen en lingerie worden omwille van hygiënische redenen niet teruggenomen

!!Wanneer er een artikel retour komt wat tussen het bovenstaand lijstje staat of het artikel voldoet niet aan de retourvoorwaarden, vragen wij voor Belgïe € 6,95/ Nederland €7,95 voor de zending van het product terug naar jou. Mocht je dit niet willen zijn wij verplicht het artikel hier te houden en kunnen wij ook het geld niet terug storten.