DONDERDAG 15 OKTOBER, 2020

Wat een trendy Herfst en Winter outfits!

Herfst/winter 2020-2021 wordt allesbehalve saai! Alles kan en alles mag. Van bohemian invloeden tot biker looks.

Er kan heel veel met elkaar gecombineerd worden en is dat nu juist niet iets waar we van houden??

Colourful Rebel pakt dit seizoen uit met een stoere en rebelse collectie. Van Franjes tot biker en bohemian looks met een stijlvolle vrouwelijke invloed. We zijn helemaal fan van deze collectie. Meer info en looks kan je hier vinden. 

 

Colourful rebel staat ook voor trendy sweaters en hoodie's. Onmisbaar voor jong en minder jong. Op foto de bestseller sweater Girls. Super in combinatie met skinny of flared jeans maar ook leuk op een vegan leather broek zoals deze topper van Nikkie

 

Franjes en Biker Jackets... We love it!! Kies voor deze topper in het leer of in het suede. Wedden dat je deze gerust een aantal seizoenen kan meedragen!

Hanky Panky.. wat zouden we zijn zonder deze comfortabele en sexy lingerie? Dit najaar vinden we heel wat nieuwe warme kleuren van warm rood tot herfst oranje. Perfect te combineren met de trends in kleding dit najaar. Meer info en looks kan je hier vinden.

Ons nieuw luxe modemerk 'Nikkie' is er eentje die staat voor kwaliteit en exclusiviteit. Collectie's die gekenmerkt worden door hun vrouwelijke, sexy en edgy stijl. Eens je een Nikkie item hebt gedragen ben je op slag verliefd. Ook hebben we haar collectie in samenwerking met Kate Moss en ook haar Modern Classic merk Fifth House in huis. 

Neem gerust een kijkje via de link voor meer info over luxemerken Nikkie en Fifth House 

Rut and Circle blijft een vaste waarde bij Still29. Deze collectie past perfect in combinatie met items van onze andere merken. Betaalbaar en on trend. Dit najaar kan je heel wat ruitjes en oversized looks in hun collectie terugvinden. Neem gerust een kijkje via deze link voor meer info en looks over Rut and Circle.

Jacky Luxury kiest eveneens voor een edgy collectie dit najaar. Ruitjes, bikerlooks maar ook vrouwelijke jurkjes in een typerende Jacky Luxury stijl. Kijk gerust even via deze link naar hun collectie. Jacky Luxury items zijn ook mooi combineerbaar met onze andere merken.

Graag stellen we ook het nieuwe merk DWRS voor. DWRS staat voor kwaliteitsvolle schoenen met een trendy, stoere en best wel unieke look. Dit seizoen zijn westernboots en bikerboots helemaal in! Je kan ze vrijwel overal mee combineren en toch blijven ze vrouwelijk ogen.

Westernboots hebben we in zwart maar ook in het unieke trendy metallic brons. Aan jou de keuze...

Hoge bikerboots die mooi aansluiten hebben we ook in onze collectie. Deze collectie wordt nog aangevuld met sneakers. 

Meer info over DWRS kan je hier vinden.


 

Share this: