MAANDAG 10 DECEMBER, 2018

Opening nieuwe Fashion Boetiek Still29

Begin 2012 werden de eerste plannen gemaakt, een zoektocht naar leuke kleding, schoenen en accessoires die vooral mooi maar ook heel betaalbaar zijn. 

April 2018 was het dan eindelijk zover... Waarom zoveel tijd tussen denk je waarschijnlijk? Wel... ik ben Darcy (34) getrouwd en mama van 3 kids. Combinatie shop/gezin is niet altijd perfect maar het is toch gelukt.  

De naam “still29” komt van “Een mooie leuke leeftijd 29” Ik zei steeds tegen kinderen, vrienden en familie dat ik 29 blijf en dit is dan ook de “ludieke” reden achter mijn naam Still29. ;-) Wat niet wil zeggen dat ik andere leeftijden niet leuk vind. Elke leeftijd heeft zijn charmes en we zijn dan ook heel gelukkig met elke leeftijd.

 

Als mama van 3 vind ik het heerlijk om online te shoppen. En ook als je je gehele outfit in 1 winkel kan vinden.

Mijn stijl kan je helemaal terugvinden in mijn collectie. Heb je vragen, stel ze gerust. Ik probeer dit zo snel mogelijk te beantwoorden. 


Mijn droom was dan ook een stenen winkel en dit in combinatie met de online shop en vooral in combinatie met mijn gezin. 

Dreams can come true, want in december 2018 is mijn boetiek geopend in Serskamp (Oost-Vlaanderen).  Ik nodig jullie dan ook héél graag uit om eens een kijkje te komen nemen! 

Adres:
Wanzelesteenweg 37
9260 Serskamp (BE)
 

Openingsuren:

Maandag & dinsdag:  gesloten
Woensdag: 13u - 18u
Donderdag: 13u - 20u (avond shopping)
Vrijdag: 13u - 18u
Zaterdag: 10u - 18u
Zondag: 13u - 17u


Veel liefs x 

Darcy

Share this: