WOENSDAG 6 MAART, 2019

Lentekriebels met onze nieuwe collectie!

De nieuwe lente/zomer collectie komt stilaan bij ons binnen! Het is een collectie die je al doet wegdromen van het zonnetje.

Dit leuk setje van jacky Luxury met print (topje - rokje - sandaaltjes) is onze topper uit de nieuwe collectie! Perfect voor een avondje uit op een zomerse avond. Ook leuk met jeans jasje en sneakers. Een echte must have en onmisbaar in onze kleerkast!

 

Een stijlvol lief jurkje in kleur nude... super leuk op een feestje, uit eten of gewoon stijlvol naar het werk.

Een echte eyecatcher deze lange jurk met print! Elegant met hakje of casual met sandaaltjes. Deze is onmisbaar op vakantie en heel comfy dragen!

Wil je graag in het oog springen, kies dan voor deze print jurk.

Een casual look maar toch stylish! Lederen rokje met riem kan je perfect dragen met Cherry T-shirt , leuk bloesje of body. Heel comfortabel dragen. 

Nog steeds dé absolute trend. Een luipaardprint jumpsuit! Je kan deze dragen met lederen jasje of blazer voor op kantoor maar evengoed voor een avondje uit! You will rock this look!

Last but not least... Onze jurk met bloemetjes van het merk Glamorous. Zalig dragen deze jurk! Het was liefde op het eerste gezicht! Mijn persoonlijke favoriet! Lief, elegant en trendy. Past voor elke gelegenheid. Verkrijgbaar van S tot XL.


 

Share this: