DINSDAG 21 JANUARI, 2020

Het wordt een prachtige lente en zomercollectie!

Altijd uitkijken naar die toffe kleurtjes die de lente/zomer met zich meebrengt. Ook stellen we een aantal nieuwe merken aan jullie voor! 

Naast de prachtige accessoires van het merk Miracles van Annelien Coorevits, hebben we nu ook de fashion bij Still29. Stuk voor stuk unieke kleding waar je instant vrolijk van wordt! Miracles is beschikbaar van maat XS tot XXL. Op foto hier het denim shortje! Leuk in combinatie met tshirt Miracles.  Accessoires van dit merk kan je hier terugvinden.

 

In Miracles collectie kan je heel wat mooie kleurtjes terugvinden, vooral geel en roze. Losse stijlvolle broeken in de leukste kleuren! Op foto een trendy outfit met speelse sweater in het geel en goud. Deze broek is ook beschikbaar in het mooie roze in combinatie met bloesje. 

Kies je liever een comfy look? In combinatie met jeans... Deze topjes in het koraal en beige kan je perfect combineren met een oversized gilet met glitter.  

Ook welkom aan het nieuwe merk Rut & Circle! Betaalbaar scandinavisch merk voor elke leeftijd! Ook beschikbaar in maten XS tot XL!

Dit seizoen brengt ook influencer Jill De Greef (Pink Ambition) haar eigen collectie onder het label Rut & Circle. Het wordt een top collectie!

Hou onze webshop en social media in de gaten want deze komt er zo aan!

Goed nieuws voor onze Hanky Panky liefhebbers! we breiden onze collectie flink uit! Dit seizoen komen er steeds wat nieuwe kleurtjes en artikelen uit. Ontdek onze Hanky Panky collectie hier.

We hebben wekelijks nieuwe kleding en accessoires in onze webshop en boetiek te Serskamp. Het wordt een prachtig seizoen waar de fashionista's onder ons hun hartjes kunnen ophalen.


 

Share this: