VRIJDAG 5 APRIL, 2019

Boost je kleerkast!

Elke gelegenheid is er één om een prachtige feestelijke outfit aan te mogen! Met Pasen in het vooruitzicht, willen we er allemaal op ons best uitzien. Ook is het alweer de tijd van communie's/lentefeesten. Hieronder kan je onze leukste outfits van dit moment vinden. Welke zijn jullie favorieten? 

 

Wow! Deze jurk in koraal kleur is prachtig aan! Stralen zal je zeker en vast doen! Verkrijgbaar van S tot Xl. Wees er vlug bij, deze is beperkt in voorraad.

Luipaard print blijft steeds in ons assortiment! Deze classy lange jurk met open rug is dé absolute feesttrend! Leuk met deze sandaaltjes maar kan evengoed casual gedragen worden met een leuke sneaker.

Helemaal fan van deze comfy jurk! Give up shopping?? Not today! Maak een statement met deze Jacky Luxury jurk in het grijs.

Ga je toch liever voor een stijlvolle broek en blouse? Comfortabel en trendy? Deze Glamorous blouse en Given broek zitten super! Cool met sneakers of een sleehakje. Bijpassende handtas maakt deze look helemaal top!

Casual Chic! Een topper in onze nieuwe collectie. Speelse en frisse outfit! Combineer het short/rokje van het merk Given in pastel groen samen met comfy shirt of blouse

Wordt het 's avond wat frisser? We hebben hele leuke jeans jasjes of bomber jasjes in onze collectie. Op deze foto staat deze samen met onze sneakers Pearl en handtas met strik.


 

Share this: